5/15/11

MaailmantappiinPakko se on näköjään antaa Mokomalle another chance. Ihan tän kappaleen takia. Kuvitella, että petyin Sydänjuuriin niin paljon, etten antanut syksyllä ilmestyneelle Juurta jaksain -EP:lle edes mahdollisuutta. Nyt pistin huvikseni kuunteluun ja tämä Maailmantappiin päräytti taas sen verran, että voi helvetti.. Ihan vitun killeri. Miksei Mokoma voi olla aina tällainen?? Kysyn vaan. Jos Hei Hei Heinäkuut ja muut häpeäpilkut siivottaisiin bändin tuotannosta, niin olisi melkein mun lemppari kotimaisista bändeistä. Mut ei. Ei enää.

:´( You make bunny cry.

Musta katras ja Taakka samalta ep:ltä on kans ihan jees vetoja, mutta muut kappaleet keskinkertaisia. Ts. löysiä, nyky-Mokomaa. Ja Sydänjuurten akustinen versio.. öh. En liikuttunut, vaikka siinä ihan nätti kitaranäpyttelymelodia onkin. Mokoma ilmesesti veti ekan kokopitkän akustisen keikkansa tässä joku aika sitten. Huolestuttava suunta. 

En ole vielä päättänyt, viitsinkö ostaa tuota ep:tä, jos siinä on yksi ylivoimainen kappale ja muutama "ihan jees". Toisaalta kansitaidekin vaikuttaa (vanhaan tapaansa) loistavalta. Jää harkintaan. 

No comments:

Post a Comment